На Луганщині без світла залишаються понад 3,5 тис. абонентів

На Луганщині без світла залишаються понад 3,5 тис. абонентів

Станом на 19:00 22 липня було знеструмлено 44 підстанції

У Луганській області внаслідок негоди без світла залишилися 3544 абонентів у п'яти населених пунктах. Про це повідомляє прес-служба ТОВ «Луганське енергетичне об'єднання».

Так, за даними підприємства, без електроенергії залишилися сотні абонентів у місті Сєвєродонецьк, прилеглій Пурдівці, місті Гірськ, населеному пункті Катеринівка та селі Сотенне.

«В місті Сєвєродонецьк та прилеглій Пурдівці без електроенергії опинилися 2010 абонентів. На території обслуговування Попаснянського РЕМ без світла перебували 771 абонент в місті Гірськ та 303 абоненти в населеному пункті Катеринівка. На території обслуговування Щастинського РЕМ без світла опинилися 460 споживачів в селі Сотенне», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що «енергетики роблять все можливе для найшвидшого відновлення електропостачання, але проведення відновлювальних робіт ускладнюється півторарічною господарською кризою в Луганському енергетичному об’єднанні, що викликана відсутністю коштів, палива та ремонтних матеріалів для оперативно-виїзних бригад».

На підприємстві також висловлюють стурбованість неможливістю підготовки енергосистеми до осінньо-зимового сезону.

«Враховуючи неможливість підготовки енергосистеми до осінньо-зимового сезону 2019 року – наступна зима стане вкрай складним випробуванням для всіх мешканців підконтрольної Луганщини», - сказано у повідомленні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: