На Львівщині п’яний чоловік викрав автобус і врізався в дерево

На Львівщині п’яний чоловік викрав автобус і врізався в дерево
Викрадений автобус

Зловмисник, не впоравшись із керуванням, в'їхав у дерево, після чого покинув автобус і зник

У Львівській області чоловік викрав автобус і врізався на ньому в дерево. Про це повідомили в прес-службі поліції Львівської області.

«У Жидачівське відділення поліції 5 березня звернувся 35-річний житель райцентру. Він повідомив, що близько опівночі з вулиці Шашкевича викрали автобус Scania-113, що належить одній з виробничих компаній. Незабаром поліцейські виявили транспортний засіб на околиці міста. Зловмисник, не впоравшись із керуванням, в'їхав у дерево, після чого покинув автобус і зник», – йдеться у повідомленні.

Наголошується, що до скоєння злочину причетний 29-річний місцевий житель. За словами чоловіка, він, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, побачив автобус з увімкненим двигуном і вирішив «покататися».

80

У поліції додали, що чоловіку повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Нагадаємо, 31 березня у Львові сталася аварія за участю тролейбуса та маршрутки, внаслідок якої постраждали семеро людей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: