На полігоні на Чернігівщині під час навчань загинув контрактник

На полігоні на Чернігівщині під час навчань загинув контрактник

Військовослужбовець військової служби за контрактом, молодший сержант, попав під гусеницю бойової машини та від отриманих тілесних ушкоджень загинув

На полігоні на Чернігівщині, де проводились військові навчання, контрактник попав під гусеницю бойової машини та від отриманих тілесних ушкоджень загинув.

Про це йдеться у повідомленні Військової прокуратури центрального регіону.

Вказується, що навчання проводилися на тактичному полі одного з навчальних центрів Сухопутних військ ЗСУ у селищі Десна Козелецького району Чернігівської області.

«У ході відпрацювання тактичного заняття під час спішування з БМП–1, військовослужбовець військової служби за контрактом, молодший сержант, попав під гусеницю бойової машини та від отриманих тілесних ушкоджень загинув», – сказано у повідомленні.

Військова прокуратурою вже розпочала кримінальне провадження за фактом порушення правил водіння або експлуатації бойової машини, що спричинило загибель військовослужбовця.

«Попередньою причиною цієї трагічної події є порушення правил експлуатації бойової машини водієм-механіком БМП-1 (військовослужбовцем військової служби за контрактом)», – повідомляє прокуратура. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: