На прес-конференцію Тимошенко викликали поліцію

На прес-конференцію Тимошенко викликали поліцію

Чоловік, який представився журналістом, викликав поліцію після того, як охорона відтіснила його з прес-центру

На прес-конференції лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко стався скандал з видворенням за двері прес-центру чоловіка, який представився журналістом, після чого той заявив про побиття та викликав на місце події поліцію і швидку допомогу.

Як повідомляє Укрінформ, чоловік, який представився журналістом інтернет-видання «Актуальна правда» Сергієм Медяником, спершу поставив Тимошенко запитання, чи не голодує вона, судячи з її декларації, а отримавши відповідь про її доходи, почав ставити друге - стосовно її можливої співпраці та можливого фінансування Віктором Медведчуком протестних акцій у столиці.

У відповідь на це Тимошенко заявила, що з Медведчуком не співпрацює і не спілкується вже багато років, але її візаві і після цього не хотів відходити від мікрофона. Тоді охорона відтіснила цю людину з приміщення прес-центру в коридор.

Але Медяник почав кричати: «Ви мене побили, вдарили, це прес-конференція, і я маю право ставити будь-які питання».

Після цього вже з коридору офісу «Батьківщини» він зателефонував у поліцію та швидку допомогу, заявляючи про побиття, а також вимагаючи порушити справу про перешкоджання журналістській діяльності.

Наразі на місце події прибули представники Нацполіції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: