На Тернопільщині завершилися антитерористичні навчання

На Тернопільщині завершилися антитерористичні навчання
Антитерористичні навчання у Тернопільській області

У навчаннях взяли участь понад 500 осіб

Координаційна група Антитерористичного центру при регіональному управлінні Служби безпеки України провела на Тернопільщині планові тактико-спеціальні навчання.

Як повідомили у прес-службі Нацполіції, понад 500 співробітників силових відомств, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування вдосконалювали алгоритми та навики спільних дій в умовах виникнення диверсійної та терористичної загрози на об’єктах критичної інфраструктури регіону.

Зазначається, що учасники навчань проводили інтенсивні пошукові заходи, виконували завдання зі знешкодження диверсійних груп, ведення переговорів зі зловмисниками, які захопили заручників. На одному з об’єктів підвищеної техногенної небезпеки, розташованому неподалік обласного центру, було проведено навчальну штурмову операцію силами спецпідрозділів «Альфа» та «Корд».

«Навчання дали змогу перевірити готовність усіх суб’єктів антитерористичної діяльності на Тернопільщині до запобігання вчиненню диверсій і терористичних актів, їх припинення та мінімізації наслідків», - резюмували у прес-службі поліції.

Нагадаємо, 2 жовтня на Запорізькій атомній електростанції почалися тактико-спеціальні навчання діям у випадку диверсій. Навчання триватимуть до 6 жовтня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: