На Запоріжжі озброєнні молодики під дією наркотиків напали на шкільний автобус

На Запоріжжі озброєнні молодики під дією наркотиків напали на шкільний автобус

Погоня тривала кілька кілометрів - майже до самої школи

У Запорізькій області двоє хлопців зі зброєю переслідували шкільний автобус. Причиною стало те, що діти стали свідками спроби пограбування магазину біля зупинки. Про це повідомляють «Подробиці».

«Під'їхала машина з дуже гучною музикою. Я ще подивилася, якісь підозрілі, невідомі. Потім вони почали лізти в магазин. Тут якраз приїхала маршрутка через 5 хвилин, нас загородила. Тому що один з них був з пістолетом», - розповіла очевидець інциденту Ганна.

Як тільки шкільний автобус рушив, незнайомці на чорній машині почали його наздоганяти. Погоня тривала кілька кілометрів - майже до самої школи. Поки водій не відірвався від зловмисників.

«Пістолетом махали. І вони їхали не прямо, а як змійкою. А потім ми їх обігнали. І на половині траси, там, де поворот, ми встигли проскочити, а вони ні, тому що там був потік машин», - сказала Ганна.

В шкільному автобусі було дев'ять дітей, троє з них - дошкільнята. Вже опинившись у безпеці, перелякані діти і вчителі стали викликати поліцію. І дякувати водія автобуса.

«Він не розгубився. Він гідно захищав дітей», - заявила Риму Сюрмакова, директор навчально-виховного комплексу села Лукашивка.

Зловмисників шукали всією громадою. За кілька годин знайшли у сусідньому селі. Проте затримали на виїзді. Кинувши авто і зброю, чоловіки бігли по оранці.

ygon_huliganka_3_01

«Коли зрозуміли, що вони вже як би, ну, будемо так говорить грубо, потрапили в цю ситуацію і вже не відкрутяться - вони почали плакати», - розповідає Дмитро Вакулинський, начальник відділу ЖКГ Широківської об'єднаної громади.

Як показала експертиза, зловмисники були під дією наркотиків. Автомобіль, на якому вони каталися - викрадений. За скоєне 19-річним хлопцям загрожують роки у в'язниці. Завтра їм мають обрати запобіжний захід. Але селяни бояться, що суд відпустить зловмисників. Тому в школі, учнів якої переслідували молоді люди, посилили заходи безпеки.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: