Нацбанк оформив медстраховку для своїх працівників у російських страховиків

Нацбанк оформив медстраховку для своїх працівників у російських страховиків

Страхова сума на людину в рік становить не менше 100 тисяч грн

Національний банк України 22 липня за результатами тендеру уклав угоду з ПАТ «Страхова компанія «Альфа Страхування» про послуги з добровільного медичного страхування працівників на 29,73 млн грн. Про це повідомляє «Віснику державних закупівель».
На три роки застрахували до 3 тисяч осіб в усіх обласних центрах, крім Донецька, Луганська і Сімферополя. Страхова сума на людину в рік становить не менше 100 тисяч грн.
Зокрема у пакет страхування входять:
  • діагностика та лікування доброякісних і злоякісних новоутворень, а також критичних захворювань: туберкульоз, цукровий діабет, хронічна ниркова недостатність, цироз печінки, захворювання щитоподібної залози (ліміт 8700 грн);
  • невідкладна стоматологія (ліміт 1250 грн);
  • лікувальні масаж та фізкультура, голкорефлексотерапія, підводне витягання;
  • забезпечення фіто- і гомеопатичними препаратами, гепато- і хондропротекторами.
Нагадаємо, нещодавно ПАТ «Укртрансгаз» замовив послуги зі страхування здоров’я працівників на загальну суму 39,89 млн грн. Страхова сума на півтора року для адміністративно-управлінського персоналу та робітників становила 85 тис. грн, для керівного персоналу – 140 тис. грн на людину. За умовами цих угод страховому відшкодуванню не підлягали діагностика і лікування туберкульозу, цирозу печінки та раку, засоби догляду, гепато- і хондропротектори.
Нині єдиним допущеним конкурентом було ПАТ «Страхова компанія «Провідна».
«СК «Альфа Страхування» через кіпрську компанію «ABH Ukraine Limited» належить Михайлу Фрідману, власнику ПАТ «Альфа-Банк».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: