Народного депутата не пустили в офіс «Укргазвидобування», де триває обшук

Нардеп Сергій Лещенко намагався потрапити до офісу «Укргазвидобування».

Депутат Верховної Ради Сергій Лещенко намагався сьогодні потрапити в офіс компанії «Укргазвидобування», де зараз триває обшук. Але його не пустили.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

Обшук проводить прокуратура за підтримки спецназу «Альфа» СБУ. Нікого не пускають всередину, порушуючи в тому числі закон про статус народного депутата», - повідомив він.

«Із того, що вдалося дізнатися: обшук в компанії "Укргазвидобування" відбувається за санкцією суду, яку видали за клопотанням слідчих Столярчука з Головного слідчого управління. Того самого Столярчука, який веде справи проти Шабуніна, Сакварелідзе і Касько. Безпосередньо справу веде Управління з розслідування особливо важливих справ Генпрокуратури на чолі зі Степаном Божило, який "прославився" справою Корбана (за Порошенка) і справою Щербаня (за Януковича)», - додав нардеп.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в приміщенні ПАТ «Укргазвидобування» слідчі Служби Безпеки України проводять обшук в рамках кримінальних проваджень щодо придбання обладнання за завищеними цінами протягом 2015-2016 років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: