Наступний рік стане для Путіна фатальним – астролог

Наступний рік стане для Путіна фатальним – астролог
З Путіним може статися щось дуже погане
Фото ru.publika.md

На Росію в наступному році чекає зміна влади

Астролог Влад Росс вважає, що 2017 рік стане переломним для Росії і, зокрема, для її лідера Володимира Путіна, пише «Обозреватель».

За словами Росса, зірки йому підказують, що на Росію в наступному році чекає зміна влади і бачить в цьому столітній цикл насильницького повалення влади. «Путін буде робити все, аби залишитися при владі. Він перенесе вибори на осінь 2017 року (чергові президентські вибори в Росії мають відбутися в 2018 році - Ред.), але це стане для нього фатальним. Він спеціально приурочить вибори до свого дня народження - 7 жовтня. Але з Путіним тоді може статися щось дуже погане, тому що може повторитися столітній цикл насильницького повалення влади (астролог натякає на більшовицький державний переворот в жовтні 1917 року - Ред.)», - сказав Росс.

Астролог також уточнив, що у своїх розрахунках виходить з циклу сонячного Арійського календаря. Це «вогненний», військовий і царський календар. І по ньому, як правило, відбувається зміна влади.

«Причому 2017-й - це ще й рік верблюда. Більшість генсеків, згадайте, «йшли» саме в цей рік. В Поснові циклу Арійського календаря - 32 роки. Зміна влади в 1953 році. Помер Сталін. Потім в 1985-му - початок розвалу СРСР. І ось тепер критичним для Росії буде 2017 рік», - підсумував Росс.

Як відомо, 7 жовтня, президенту країни-агресора Володимиру Путіну виповнилося 64 роки. У соціальних мережах Twitter та Facebook набирає популярності хештег #ЧтобТыСдохВВП. Найпопулярніше побажання до 64-річчя президента Росії Володимира Путіна – щоб цей день народження став для нього останнім

Дивіться також «Путіну – 64. Життя старіючого диктатора у фото і неймовірних чутках»


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: