НАЗК забракувало декларації рівненського губернатора та проректора НАУ

НАЗК забракувало декларації рівненського губернатора та проректора НАУ

НАЗК направило до суду протоколи щодо голови Рівненської ОДА і проректора НАУ

Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду 15 протоколів про адміністративні правопорушення за результатами здійснення контролю за своєчасністю подання декларацій та неподання повідомлення про суттєві зміни в майновому стані.

Про це 24 жовтня повідомляється на сайті НАЗК.

Зазначається, що зокрема, у декларації голови Рівненської обласної державної адміністрації Олексія Муляренка було виявлено недостовірні відомості, що відрізняються від достовірних на суму 242,67 прожиткових мінімумів для працездатних осіб.

Також, як повідомляється, проректор Національного авіаційного університету Валерій Чепіженко не вніс інформацію до Єдиного державного реєстру в зв’язку з отриманням у приватну власність двох квартир вартістю 365190 грн та 535680 грн.

«Ще 11 протоколів направлено до суду щодо нинішніх та звільнених посадовців  Національної поліції, ДФС, Секретаріату Кабінету міністрів, Київської міської ради, Київської місцевої прокуратури та Українського державного підприємства «Укрхімтрансаміак», які несвоєчасно подали декларації та не повідомили про суттєві зміни в майновому стані», - заявили у НАЗК.

Повідомляється, що відповідальність за несвоєчасне подання декларації та неповідомлення про суттєві зміни у майновому стані передбачена частинами першою та другою статті 172-6 КУпАП.

Нагадаємо, раніше Національне агентство з питань запобігання корупції за результатами перевірки декларації народного депутата Вадима Новинського направило обґрунтовані висновки до НАБУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: