Невідомі на Закарпатті вбили ромку -ЗМІ

Невідомі на Закарпатті вбили ромку -ЗМІ
Від отриманого ножового поранення жінка померла

За словами місцевих ромів, жінку намагався вбити хтось «чужий»

У неділю, 1 липня, у місті Берегово на Закарпатті на території залізничного депо ножем смертельно поранили місцеву жінку ромської національності.

Про це повідомляє місцеве видання «Новини Закарпаття».

За даними журналістів, поранена жінка втекла від нападників та добігла до будинку одного із місцевих жителів. Однак, там від поранення померла. Жінці було близько 30-ти років.

За словами місцевих ромів, жінку намагався вбити хтось «чужий».

На місці події працювала місцева та обласна поліція.

Нагадаємо, вісьмох зловмисників, що розгромили табір ромів поблизу Львова та вбили 24-річного чоловіка, взяли під варту.

Як відомо, працівниками Нацполіції Львівщини встановлено причетність мешканців Львова та прилеглих сіл до нападу на табір ромів поблизу с.Сокільники, що на Пустомитівщині, в ніч на 24 червня.

Слідством встановлено, що група молодиків, озброївшись ножами, металевими трубами, ланцюгами, здійснили напад на табір, у якому тимчасово проживали особи ромської національності. Чоловіки здійснили погром та побиття його мешканців.

Внаслідок цього 24-річний мешканець Закарпатської області отримав численні ножові поранення та помер. Ще троє осіб, серед яких 10-річний хлопчик, 19-річний юнак та 30-річна жінка отримали тілесні ушкодження.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: