Нова головна люстраторка країни прокоментувала свій зв'язок з депутатом Барною

Нова головна люстраторка країни прокоментувала свій зв'язок з депутатом Барною
Анастасія Задорожна
Фото: Станіслав Груздєв, «Главком»

Анастасія Задорожна розповіла про свою попередню роботу помічником народного депутата

Новий директор департаменту з питань люстрації Мін'юсту Анастасія Задорожна вважає, що її не можна пов’язувати з народним депутатом від БПП Олегом Барною, лише через те, що вона раніше працювала у нього помічницею. У інтерв’ю «Главкому»  чиновник розповіла, що співробітничала з Барною разом зі своїм батьком.

«Помічницею у Барни я працювала, може, трохи більше року. Відповідала за написання законопроектів, за розгляд звернень, координувала роботу помічників. Мій батько був помічником Барни, але на громадських засадах.  Надавав юридичні консультації щодо законопроектів», - пояснила Задорожна.

За словами головної люстраторки, це не перший її досвід робити помічником народного депутата.

«До роботи у нього (Барни- «Главком») працювала помічником народного депутата шостого скликання Еліни Шишкіної протягом усієї її каденції. Вона представляла у парламенті БЮТ. Тому чіпляти на мене ярлик, як зробили деякі ЗМІ, видавши заголовки «Департамент очолила помічниця Барни», неправильно», - розповіла Задорожна.

Повний текст інтерв’ю головного люстратора країни Анастасії  Задорожної читайте тутОлена Лукаш не зможе бути навіть податковим інспектором чи патрульним поліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: