Новий депутат з БПП: Лещенку варто скласти мандат

Новий депутат з БПП: Лещенку варто скласти мандат

Валерій Карпунцов вважає, що деякі депутати від БПП чітко будують абсолютно іншу політичну силу.

 Народний депутат від БПП Валерій Карпунцов в інтерв'ю «Главкому» заявив, що народному депутату Сергію Лещенку потрібно скласти мандат, бо він зайшов по списку.

«По Луценку в мене йде внутрішня боротьба. Бо, як науковцю, мені ніяково, що Луценко займає таку посаду без необхідної освіти. А так як політику мені це зрозуміло. І я буду робити максимально все можливе, щоб йому допомагати. А Лещенко, взагалі, багато за що не голосує. Я особисто вважаю, що йому потрібно скласти мандат, бо він зайшов по списку», - розповів Карпунцов.

Нардеп зазначив, що деякі депутати від БПП здійснюють свою діяльність з огляду на новий політичний проект.

«Я, звичайно, проти жорсткої імперативки і такого іншого. Я з повагою ставлюся до Сергія і інших. Але Сергій, Мустафа Найєм, Наталія Новак, Світлана Заліщук, Віктор Чумак здійснюють свою діяльність з огляду на новий політичний проект», - пояснив нардеп.

За його словами, депутати будують абсолютно іншу політичну силу. Як один із варіантів політичний проект губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі.

«Це один з варіантів. Але вони чітко будують абсолютно іншу політичну силу. Це не професійна діяльність. Знову таки, чи можна це назвати політичною корупцією? Питання. Якби вони були аргументовано проти якихось речей, заперечували дискусійно це саме з юридичної складової, - це одна справа. А вони просто ведуть свою політичну лінію. Вони, можливо, на це і мають право, але в рамках позафракційної роботи. Бо фракція називається «Блок Петра Порошенка», виконує програму Петра Порошенка за підтримки Петра Порошенка. Якщо ідеш проти Петра Порошенко, то як же тобі може бути комфортно в Блоці Петра Порошенка? От я з усією відповідальністю заявляю: якщо я дійду до критичної межі конфлікту власних переконань з політичною лінією фракції, покладу мандат і не буду гратися із виходами з фракції», - зазначив Карпунцов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: