Нуланд прибула до Києва

Нуланд прибула до Києва

Порошенко не зустрічатиметься з Нуланд під час її візиту до Києва

Помічник державного секретаря США у справах Європи і Євразії Вікторія Нуланд 22 червня прибула до Києва, повідомляє посольство США в Україні.

Як повідомляється на офіційній сторінці в соцмережі Фейбсук в середу, в Києві Нуланд зустрінеться з високопоставленими українськими офіційними особами для обговорення двосторонніх і регіональних питань, зокрема пріоритетних реформ та виконання Мінських домовленостей.

«Після цього вона вирушить в Москву, де обговорить ситуацію в східній частині України та подальші кроки щодо виконання Мінських домовленостей за підтримки країн «нормандської четвірки» і Тристоронньої контактної групи», - сказано в повідомленні посольства.

Посол США в Україні Джеффрі Пайєтт повідомив о 13.56 в Твіттері про прибуття до Києва Нуланд

Як повідомляють ЗМІ, помічник держсекретаря зустрінеться з представниками Адміністрації президента, ймовірно, із заступником глави АП Костянтином Єлісєєвим, який курирує міжнародну політику.

Джерела агентства стверджують, що зустрічі з президентом України Петром Порошенко не буде, попри те, що раніше вона планувалася. «На цей момент зустріч не запланована, але Нуланд зустрінеться з представником АП», - розповіли в АП.

Як уже повідомила прес-служба апарату Верховної Ради, під час візиту відбудеться зустріч Нуланд зі спікером Верховної Ради України Андрієм Парубієм.

Відомо також, що переговори помічника держсекретаря США з фракціями українського парламенту не плануються.

Також немає підтвердження щодо зустрічі Нуланд в Кабінеті Міністрів України.

За останньою інформацією, під час візиту Нуланд не спілкуватиметься з українською пресою, хоча за підсумками поїздки, можливо, буде поширено її заяву.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: