Одесити достукалися до президента, - ЗМІ

Одесити достукалися до президента, - ЗМІ

До полудня на вулиці Генуезькій зібралося 7 тисяч городян, які вимагають негайної відставки Геннадія Труханова.

Сьогодні в Одесі проходить муніципальний форум Асоціації міст, який зібрав мерів різних населених пунктів України та провідних політиків країни. Про це повідомляють Подробиці.

З раннього ранку до стін готелю готелі Gagarinn, де проходив захід, стали підходити одесити, незадоволені політикою міського голови і загальною ситуацією в місті Одеса.

Мітингувальники передали своє звернення до Президента України першому заступнику глави Адміністрації Петра Порошенка Віталію Ковальчуку, який, в свою чергу, запевнив одеситів, що на Банковій до критичної ситуації в Одесі поставляться дуже серйозно.

В рядах протестуючих - люди різного віку і поглядів. Це і відомі євромайданівці, патріоти, громадські діячі та пересічні одесити, які зізнаються, що на жаль і самі голосували за Труханова, але сьогодні розуміють, що життя в Одесі стало нестерпним, а саме місто з найкращого для життя міста України перетворюється в провінцію.

У протестуючих одеситів - мотиви різні, але повна одностайність в оцінці ситуації: Труханов повинен піти достроково, негайно!

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: