Опалювальний сезон стартував вже у Львові, Одесі, Тернополі та Дніпрі

Опалювальний сезон стартував вже у Львові, Одесі, Тернополі та Дніпрі

В першу чергу тепло починають подавати в лікарні, дитсадки та школи

Сьогодні, в понеділок 22 жовтня, у ряді міст України стартував опалювальний сезон. Тепло почали подавати у будинки у Львові, Одесі, Тернополі та Дніпрі.

«Система теплопостачання до роботи готова. Завдяки якісній роботі з ремонту та модернізації об'єктів теплопостачання протягом останніх років, подача тепла у будинки буде відновлена в найкоротші терміни, а температура теплоносія буде регулюватися в залежності від температури зовнішнього повітря. В опалювальному сезоні 2018-2019 року ЛМКП «Львівтеплоенерго» буде подавати опалення у більш ніж 1600 житлових будинків, 198 освітніх установ (школи, садочки) та 46 медичних установ (лікарні, поліклініки). ЛКП «Залізничнетеплоенерго» буде подавати опалення в 524 житлових будинки, 42 навчальних заклади (школи і садки) та 6 медичних установ», - вказує прес-служба міської ради Львова.

Системи теплопостачання будуть вмикатися поетапно, починаючи з об'єктів охорони здоров'я, шкіл і дошкільних установ.

«Всі котельні (140), що знаходяться на балансі КП «ТМО», підготовлені до роботи в зимовий період. З 4-х котелень, які знаходяться на обслуговуванні, також всі готові до роботи. Включення систем теплопостачання буде здійснюватися поетапно: в першу чергу тепло отримають об'єкти охорони здоров'я, а також школи і дошкільні заклади», - звітує міська рада Одеси в оприлюдненому прес-службою повідомленні.

Про запуск системи опалення повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

«У зв'язку з пониженням середньодобової температури зовнішнього повітря дозволити комунальному підприємству теплових мереж та підприємствам, котельні яких забезпечують теплопостачання житлових будинків та об'єктів соціальної сфери міста, розпочати з 22 жовтня опалювальний сезон для населення та інших споживачів, а також для лікувальних установ, шкіл і дошкільних закладів Тернополя», - йдеться в повідомленні.

Повідомляє про старт опалювального сезону і міськрада Дніпра.

«Відразу після вихідних всі комунальні підприємства та організації, що експлуатують комунальні та виробничо-опалювальні котельні і теплові мережі міста, проведуть пуск об'єктів теплопостачання з подачею теплової енергії для опалення і постачання гарячої води споживачам», - зазначено в повідомленні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: