Опубліковано відео з місця вбивства екс-керівника «Укрспирту»

Опубліковано відео з місця вбивства екс-керівника «Укрспирту»

На місці вбивства зранку працює слідчо-оперативна група

Опубліковано відео з місця вбивства екс-керівника та радника нинішнього директора «Укрспирту» Віктора Панкова на Позняках у Києві.

На місці вбивства зранку працює слідчо-оперативна група. Наразі допитують свідків пригоди та найближче оточення вбитого.

Поліція перевіряє всі можливі версії щодо мотивів убивства радника директора ДП «Укрспирт» Віктора Панкова.

Як повідомляв «Главком», сьогодні, 30 травня, о 8:16 до поліції надійшла інформація від перехожого про те, що на вулиці Михайла Гришка поблизу станції метро «Позняки» невідомий з автомобіля «Ауді» червоного кольору зробив кілька пострілів у чоловіка і поїхав у напрямку проспекту Петра Григоренка.

Особу застреленого встановлено. У поліції підтвердили, що в Києві вбито радника керівника «Укрспирту» Панкова.

Свідок убивства екс-очільника «Укрспирту» розповів подробиці з місця пригоди.

При огляді тіла судмедексперт виявив чотири поранення. З місця пригоди експерти вилучили гільзу калібру 9 мм. Правоохоронці опитують свідків та очевидців. Введено план «Перехоплення».

Зазначимо, що в березні цього року в Києві невідомі особи скоїли напад на заступника директора ДП «Укрспирт» Ігоря Ільчишина.

Довідка:

Віктор Панков народився 10 лютого 1968 року в селі Лутище Сумської області. Служив в армії з 1987 по 1989 рік і отримав звання старшого сержанта.

.jpg_13

У 2008-2009 роках був членом правління НАК «Надра України», в 2012 році почав працювати в «Укрспирті». Був заступником генерального директора з юридичних питань на підприємстві. У 2012 році він на кілька місяців очолив «Укрспирт», однак знову став заступником. За даними ЗМІ, однією з причин зміщення Панкова з посади директора називали штраф у 200 млн грн, призначений Антимонопольним комітетом за необґрунтоване завищення цін на етиловий спирт.

Наприкінці 2013 року він звільнився і перейшов у «Чорноморнафтогаз» на посаду радника голови правління, а після анексії Криму звільнився.

У 2014 році нове керівництво ДП «Укрспирт» знову призначило його на посаду заступника генерального директора з юридичних питань. У грудні 2014 року він став тимчасовим виконувачем обов'язків гендиректора «Укрспирту», коли Міністерство аграрної політики та продовольства усунуло від виконання обов'язків директора держпідприємства Михайла Лабутіна. Останньому було повідомлено про підозру в розтраті 172,5 млн грн.

Під час парламентських виборів 2014 року балотувався в депутати Ради за мажоритарним округом №162 у Сумській області.

Останнім часом Панков працював на посаді радника керівника директора ДП «Укрспирт».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: