Парасюк пояснив, навіщо вказав у декларації годинник «від Святого Миколая»

Парасюк пояснив, навіщо вказав у декларації годинник «від Святого Миколая»
Володимир Парасюк

Парасюк уже виправив декларацію і пообіцяв більше не жартувати з нею

Народний депутат Володимир Парасюк пояснив, чому він вніс до декларації годинник вартістю 8 тис. грн, що не підлягає декларуванню, ще й зазначив, що це йому приніс Святий Миколай. Про це нардеп розповів в ефірі Еспресо.TV.

«Я міг не вносити. Це була щира мотивація, з гумором. У мене мозок не закипає, куди мільйони витрачати. Суспільство дало оцінку. Я вибачився. Може не треба було цього робити. Я виправив декларацію і це більше не повториться», - стверджує Парасюк.

За його словами, навіть ті кошти, що задекларовані на банківському рахунку, він вже витратив.

«Я ніколи в житті не отримував задоволення від дорогих годинників, які носять деякі нардепи. Я в міру забезпечений і не скаржуся», - підкреслив Парасюк.

Нагадаємо, Парасюк задекларував годинник, який приніс Святий Миколай. Так, в графі «опис майна» він вказав: «Годинник. Подарунок. P.s. Приніс Святий Миколай. Але точно сказати не можу, бо я спав». Також Парасюк отримав у подарунок телефон Apple iPhone 6s. Крім того, він задекларував планшет Apple iPad Air 2. На рахунку в «ПриватБанку» нардеп тримає 5044 долари та 1293 гривень. Ще 6 тисяч доларів він зберігає готівкою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: