Партія «Народний фронт» проведе з’їзд

Партія «Народний фронт» проведе з’їзд

У понеділок, 6 листопада, на фракції НФ було погоджено формат і тривалість виступів

Партія «Народний фронт» проведе з’їзд 11 листопада у Києві. 

Про це повідомляють джерела «Главкому».

Як стало відомо, у понеділок, 6 листопада, на фракції НФ було погоджено формат і тривалість виступів. Зокрема, будуть виступати міністри із звітами. Все відбуватиметься у Мистецькому арсеналі.

В «Народному фронті»  пояснили, що для них головна задача зараз – показати єдність, особливо після історії з Аваковим і дати людям на місцях поштовх, щоб вони активніше працювали на партію.

Співрозмовник зазначив, що готується телевізійна зйомка з'їзду і саме тому режисери готують жорсткий таймінг для виступаючих, і дають чіткі вказівки щодо відеосупровуду.

За інформацією «Главкому», саме з цих кадрів потім планується монтувати передвиборчі ролики.

Водночас співрозмовник припустив, що на з’їзді можуть прозвучати меседжі, які поставлять крапку в історії об’єднання БПП і НФ. Хоча джерела в інших групах впливу НФ називають таке твердження «емоційним» і не прогнозують якихось гучних заяв на з’їзді.

Про з’їзд «Народного фронту» написав і політтехнолог, який працює на АП, Тарас Березовець. За його словами, під час нього можна буде почути про «кінець конспірології про конфлікт НФ і БПП».

«До речі, найбільш переконливо про це можна буде почути вже на вихідних на з’їзді Народного фронту. Хоча в промові Арсенія Яценюка напевно будуть і сюрпризи. Рани вже не кровоточать, але шрами, як то кажуть, залишилися», – зазначив Березовець. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: