Парубій очікує активізації бойовиків та спроб дестабілізації в країни

Парубій очікує активізації бойовиків та спроб дестабілізації в країни
dengi-info.com

Путін грубо, зневажливо до всього світу, кожен день активізує дії на Сході

Спікер парламенту Андрій Парубій очікує активізації бойовиків і планів із дестабілізації всередині країни. Про це він повідомив в ході сьогоднішньої підсумкової прес-конференції з роботи чергової сесії Верховної Ради, яка закрилася в п'ятницю.

«Ми, як ніхто, хочемо цього миру, бо це наші брати, сестри, знайомі гинуть кожен день на фронті. У мене особисто загинуло дуже багато дуже близьких товаришів. Два сотники по самообороні Майдану загинули на фронті під Дебальцеве і під Луганськом. Десятки і сотні хлопців, з якими ми пройшли Майдан», - сказав він.

Спікер підкреслив, що питання досягення миру знаходиться «не тільки в наших руках».

«Ми бачимо, що Путін не просто не виконує мінські угоди, він грубо, зневажливо до всього світу, кожен день активізує дії на Сході. Більше того, у мене є інформація, що активізація цих дій може бути ще більше в найближчі місяці, так як вони спочатку більше пом'якшали, тому що сподівалися скасувати санкції… В США відбувається виборча кампанія і, за моєю інформацією, може бути активізація планів, як на фронті, так і дестабілізація всередині країни. Тому нам треба готуватися до оборони, нам треба зміцнювати нашу безпеку і оборону», - заявив Парубій.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: