Парубій оптимістично заявив про крах будівництва Nord Stream 2

Парубій оптимістично заявив про крах будівництва Nord Stream 2
Зустріч у Вашингтоні
Facebook Андрія Парубія

Спікер ВР підкреслив, що Nord Stream 2 – «це гібридна зброя проти Європи в руках Путіна»

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій, який провів у Вашингтоні низку політичних зустрічей на високому рівні, заявив, що будівництво Nord Stream 2 буде зупинено.

Про це він написав у п’ятницю, 29 червня, на своїй сторінці в Facebook.

«Після зустрічей у Вашингтоні я точно знаю, що будівництво Nord Stream 2 буде зупинено! Це не економічний проект, це гібридна зброя проти Європи в руках Путіна», - підкреслив спікер ВР.

За словами Парубія, він разом з головою парламенту Грузії Іраклієм Кобахідзе, головою Сеймасу Литви Вікторасом Пранскетісом, головою парламенту Молдови Адріаном Канду та віце-спікером Сенату Польщі Адамом Бєланом, зокрема, зустрілися зі спікером палати представників Конгресу США Полом Раяном і керівництвом Державного департаменту США.

«Наша мета - продемонструвати єдність держав, які знаходяться на передовій! На передовій боротьби за спокій всього вільного світу», - зазначив голова Верховної Ради.

Парубій повідомив, що запропонував американським союзникам створити у Балто-Чорноморському регіоні Міжнародний центр протидії російським гібридним загрозам та закликав до кінця року ухвалити резолюцію Конгресу США про визнання Голодомору геноцидом українського народу.

Раніше повідомлялося, що спікер ВР під час візиту до США закликав американську сторону посприяти в модернізації української газотранспортної системи в контексті зміцнення енергетичної безпеки Європи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: