Парубій підписав закон про гастролі в Україні

Парубій підписав закон про гастролі в Україні
Російські артисти, яким заборонено в'їзд до України

Закон передбачає заборону проведення гастрольних заходів, якщо в цьому бере участь особа, яка внесена до переліку осіб, що створюють загрозу національній безпеці

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій підписав три ухвалених парламентом закони: «Про основні засади забезпечення кібербезпеки України», «Про електронні довірчі послуги» та «Про гастрольні заходи в Україні».

Як повідомляє в п'ятницю прес-служба апарату Верховної Ради, тепер ці документи спрямовані на підпис президенту України Петру Порошенку.

Як повідомлялося, законопроект №2126а «Про основні засади забезпечення кібербезпеки України», законопроект №4685 «Про електронні довірчі послуги» та законопроект №6682 «Про гастрольні заходи в Україні» були ухвалені Верховною Радою 5 жовтня 2017 року.

Законопроект «Про гастрольні заходи в Україні», за який проголосували 232 народних депутати, передбачає заборону проведення гастрольних заходів, якщо в цьому бере участь особа, яка внесена до переліку осіб, що створюють загрозу національній безпеці.

Закон також передбачає, що в разі, якщо учасником гастролей є громадянин країни-агресора, то організатор не пізніше, ніж за 30 днів до дня проведення гастролей, подає в СБУ запит на отримання інформації про наявність чи відсутність законних підстав для недопущення громадянина країни-агресора для участі в даному заході.

Відповідно до закону, СБУ протягом 10 днів з моменту отримання запиту розглядає і надає організатору гастролей відповідь про наявність чи відсутність законних підстав для недопущення громадянина країни агресора для участі в гастролях.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: