Парубій попередив нардепів, що у четвер вони працюватимуть до ухвалення пенсійної реформи

Парубій попередив нардепів, що у четвер вони працюватимуть до ухвалення пенсійної реформи
Андрій Парубій 

Пенсійна реформа має бути ухвалена до 1 жовтня, - нагадав спікер парламенту

Голова Верховної Ради Андрій Парубій не закриватиме роботу парламенту у четвер, допоки депутати не ухвалять пенсійну реформу. Про це він повідомив журналвстам.

«Я буду закликати авторів правок, щоб не кожну з них ставили на підтвердження, тим більше, це очевидно, що жодна з них практично не проходить. Якщо ми зможемо в четвер завершити судову реформу, я сподіваюся, що ми її завершимо в четвер, ми відразу перейдемо до пенсійної реформи і будемо працювати доти (там 2 тис. 150 правок), доки ми не приймемо пенсійну реформу», - сказав Парубій.

«Пенсійна реформа має бути ухвалена до 1 жовтня. Це питання не тільки наших зобов'язань перед МВФ, це зобов'язання перед українськими пенсіонерами», - також зазначив голова ВР.

Він додав, що сьогоднішній розгляд правок депутатів до проекту судової реформи деже затягує процес її ухвалення.

«Ми зараз, сьогоднішній день будемо йти по поправках, а в четвер, якщо я побачу, що процес іде так само повільно, буду пропонувати, щоб ми у четвер прийняли рішення, що ми будемо працювати, допоки не розглянемо пенсійну реформу», - сказав голова ВР.

Як відомо, Верховна Рада у вівторок продовжує розгляд законопроекту про внесення змін до низки кодексів у рамках судової реформи та спробує визначитися щодо пенсійної реформи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: