Павелко прокоментував рішення УЄФА про фінал Ліги чемпіонів у Києві

Павелко прокоментував рішення УЄФА про фінал Ліги чемпіонів у Києві

Президент ФФУ висловив упевненість, що Україна зробить усе, щоб фінал Ліги чемпіонів у Києві став зразковим

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко привітав рішення УЄФА про фінал Ліги чемпіонів у Києві. Нам вдалося зв'язатися з Павелком і з перших вуст отримати коментар президента ФФУ.

«Сьогодні в Афінах відбулося голосування щодо вибору міста – господаря фінального матчу Ліги чемпіонів 2018 року. В непростих умовах, в яких ми всі перебуваємо, нам вдалося зробити шалений крок уперед. Цей шлях був дуже важким, але результат того вартий. Величезне спасибі президенту Петру Порошенку за те, що надав максимальну допомогу, підтримав у всіх проблемних ситуаціях і щиро переживав перед голосуванням. Величезне спасибі всім, хто був задіяний у підготовці необхідної документації і супроводжував цей проект від самого початку», – заявив Павелко.

Президент ФФУ висловив упевненість, що Україна зробить усе, щоб цей фінал став зразковим. «Сьогодні ми ще раз довели, що українці гідні найкращого. З перемогою, Києве, з перемогою, Україно! Ми цього варті, як ніхто! І ми вкотре доведемо усьому світові, що Україна – велика держава!» – зазначив він.

Нагадаємо, що це була одна з перших цілей і завдань новообраного президента ФФУ. Крім того, в 2017 році в столиці України також відбудеться фінал пісенного конкурсу «Євробачення».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: