Першим містом в Європі зі світлодіодним вуличним освітленням може стати Житомир

Першим містом в Європі зі світлодіодним вуличним освітленням може стати Житомир

Житомир має намір першим в Європі повністю перейти на світлодіодне вуличне освітлення

У минулому році Житомир, виділивши з власного бюджету 18 мільйонів гривень і скориставшися коштами Держфонду регіонального розвитку, довів цифру LED-світильників на вулицях до 5200. У наступному році він має намір побити рекорд, встановивши 8600 таких світильників, і стати першим містом у Європі, яке може похвалитися повністю світлодіодним вуличним освітленням. Про це інформує видання «МІГ».

Відповідно до повідомлення, Житомир збирається побити ще один рекорд: стати першим в Україні, що провело комплексну модернізацію всіх установ бюджетної сфери.

«Нещодавно відбулося засідання робочої групи по проекту Європейського інвестиційного банку, під час якого була підтримати заявка Житомира на модернізацію 63 бюджетних установ. За цією програмою, ми протягом кількох наступних років завершимо термомодернізацію всіх лікарень, шкіл і дитячих садів міста», - повідомив міський голова Житомира Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, 23 серпня 2016 року на фасаді Дніпропетровської ОДА 23 серпня з'явився величезний синьо-жовтий світлодіодний прапор.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: