Під час візиту Трампа до Лондона активісти запустять величезного «бебі-Трампа»

Під час візиту Трампа до Лондона активісти запустять величезного «бебі-Трампа»

Куля літатиме над центром міста протягом двох годин 13 липня

Мер Лондона Садік Хан дав згоду на запуск велетенської повітряної кулі «бебі-Трампа» під час візиту президента США Дональда Трампа в Лондон наступного тижня.

Про це повідомляє CNN. 

«Протести очікують Лондон під час візиту президента США Дональда Трампа в Лондон наступного тижня, а велетенську повітряну кулю «бебі-Трамп» повинні запистути в небо поряд з парламентом Великої Британії», – йдеться у повідомленні. 

Помаранчеву повітряну кулю заввишки 6 метрів у вигляді величезного немовляти з обличчям Дональда Трампа запустять активісти, які збираються також здійснити марш як акцію протесту через приїзд американського президента в країну. 

Куля літатиме над центром міста протягом двох годин 13 липня.

Петицію про запуск «бебі-Трампа» підписали більш як 10 000 людей, для запуску кампанії загалом було зібрано 16 000 фунтів стерлінгів.

Представник мера міста заявив: «Мер підтримує право на мирний протест і розуміє, що він може мати багато різних форм. Його команда з міських операцій зустрілася з організаторами і дозволила використати парк біля парламенту».

Він також наголосив, що для запуску кулі необхідно буде отримати дозволи від міської поліції і Національної служби повітряного руху. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: