Після двох тижнів голодування Савченко полетіла у США на звану вечерю

Після двох тижнів голодування Савченко полетіла у США на звану вечерю

Вартість участі в званій вечері для бажаючих на власні очі побачити Савченко становить 250 у.о.

Народний депутат Надія Савченко вирушила до Сполучених Штатів Америки. Про це повідомила її помічник Тетяна Проторченко, пише Страна.ua. За її словами, нардеп не стала припиняти голодування на час поїздки.

Серед іншого, Савченко візьме участь в званій вечері в Каліфорнії, який організований на честь Дня незалежності українською діаспорою. Крім неї на вечерю запрошені губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі, посол України в США Валерій Чалий, а також журналіст Богдан Кутєпов. 

d3a1bdfab25da8a6b1c4b65d1415cc6b_1

«Я отримала запрошення від української діаспори в Каліфорнії. До того як стати депутатом я не була за кордоном - тільки на війні в Іраку і в тюрмі в Росії. Нещодавно я побачила Європу. Тепер сподіваюся побачити США. Цікаво поспілкуватися з українською діаспорою. Вони завжди мене підтримували. І я б хотіла особисто подякувати їм за те. Цікаво ще почути, як вони там живуть, як вони зберігають українські традиції «, - сказала Савченко журналістам.

Нагадаємо, 2 серпня Савченко оголосила голодування. Таким чином, сьогодні рівно два тижні, як народний депутат не приймає їжу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: