Поліція не знайшла вибухівки на «замінованих» дільницях на Херсонщині

Поліція не знайшла вибухівки на «замінованих» дільницях на Херсонщині

Спеціалісти-вибухотехніки та кінологи ретельно обстежили усі будівлі та прилеглі території дільниць, при перевірці вибухонебезпечних чи підозрілих предметів не виявили

У п’яти навчальних закладах м. Херсон та смт Білозерка, де сьогодні розпочали роботу 16 виборчих дільниць, жодних вибухових речовин спеціалісти-вибухотехніки та кінологи не виявили. За усіма фактами відкриті кримінальні провадження ст.259 Кримінального кодексу України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності». Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції.
«Сьогодні о 07.54 год. по телефону «102» надійшов дзвінок про замінування п’яти херсонських шкіл, де розміщені виборчі дільниці. Після чого о 08.10 надійшов другий дзвінок про замінування однієї з виборчих дільниць у смт Білозерка. На місцях подій упродовж півтори години працювали спеціалісти всіх екстрених служб. Для гарантування безпеки громадян правоохоронці евакуювали працівників, усіх відвели на безпечні відстані. Спеціалісти-вибухотехніки та кінологи ретельно обстежили усі будівлі та прилеглі території. При перевірці вибухонебезпечних чи підозрілих предметів не виявили, усі повідомлення виявилися хибними», - інформують у поліції.
Наразі виборчі дільниці працюють у штатному режимі.

Працівники поліції працюють над встановленням особи псевдомінера для притягнення його до кримінальної відповідальності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: