Поліція розкрила деталі резонансної ДТП: маршрутку розгатив причіп із кукурудзою

Поліція розкрила деталі резонансної ДТП: маршрутку розгатив причіп із кукурудзою
Смертельна ДТП на Дніпропетровщині

Причіп під час руху відірвався від фури й в’їхав у мікроавтобус, 5 пасажирів якого загинули на місці ДТП

Смертельна ДТП на Дніпропетровщині сталася за участю вантажівки «КамАЗ» із причепом та мікроавтобуса «Mersedes Benz 312», що рухався назустріч.

Про деталі аварії, що забрала життя 5 людей, розповіли в поліції.

«Як встановили слідчі, близько 20.30 з боку села Зоря в бік Чумаків рухався автомобіль «КамАЗ» з причепом. Під час руху від нього відчепився причеп, завантажений кукурудзою, який виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем «Mersedes Benz 312»,що рухався у зустрічному напрямку. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди п’ятеро людей, пасажирів мікроавтобусу «Mersedes Benz 312»,жителі Петриківського та Магдалинівського району 1992,1994,1983,1985 та невстановлена жінка віком 35-ти років загинули на місці», - йдеться в повідомленні.

Водій мікроавтобуса та шестеро пасажирів отримали тілесні ушкодження різного ступеню та були госпіталізовані до лікарень міста Дніпро.

У поліції запевняють: у рамках розслідування данного кримінального провадження, передбаченого ч.3 ст. 286 КК України, з метою встановлення обставин дорожньо-транспортної пригоди призначені всі необхідні експертизи. Триває слідство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: