Поліція відкрила справу за фактом пожежі в запорізькому хостелі

Поліція відкрила справу за фактом пожежі в запорізькому хостелі

В результаті пожежі загинули п’ятеро людей

Національна поліція відкрила справу за фактом пожежа в хостелі в Запоріжжі, в результаті якого загинули п’ять осіб і ще чотири постраждали. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Запорізької області.

«В Олександрівському районі міста Запоріжжя 2 жовтня 2017 року 2:42 сталася пожежа в будинку №36 по вулиці Жуковського. Встановлено, що за даною адресою в окремому двоповерховому будинку розташований хостел, на другому поверсі якого знаходяться житлові приміщення», – йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, в результаті пожежі загинули п’ять осіб і чотири доставлені в КУ «Запорізька міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги», серед постраждалих – одна дитина. Відзначається, що вжиті заходи по встановленню осіб, які постраждали.

Так, відомості про вказану подію слідчим управлінням ГУНП в Запорізькій області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікацією злочину за ч. 2 ст. 270 КК України. Вирішується питання про затримання винних осіб. За ходом розслідування прокуратурою області здійснюється нагляд у формі процесуального керівництва

Нагадаємо, в ході попереднього розслідування причин пожежі у хостелі в Запоріжжі, яка сталася сьогодні вночі і забрала життя п’ятьох людей, з’ясувалося, що перевірки дотримання вимог пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту протягом 2016-2017 років не проводились.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: