Поліція закрила сайт, який демонстрував піратську версію «Кіборгів»

Поліція закрила сайт, який демонстрував піратську версію «Кіборгів»

Сайт kinoprostir.com діяв протягом останніх трьох років

Кіберполіція припинила діяльність піратського сайту, який транслював фільм українського виробництва «Кіборги».

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Сервер ресурсу знаходився за межами України. Сам сайт kinoprostir.com діяв протягом останніх трьох років. Внаслідок його протиправної діяльності правовласникам було завдано збитків більше ніж на 2,5 мільйона гривень. 8 червня роботу сайту було припинено.

Співробітники кіберполіції провели комплекс оперативних заходів та встановили 31-річного чоловіка, який адміністрував даний ресурс. Так, протягом останніх трьох років інтернет-ресурс kinoprostir.com надавав можливість своїм користувачам без дозволу правовласників, відтворювати і розповсюджувати велику кількість аудіовізуальних творів. Зокрема, і український фільм «Кіборги».

На Київщині, за місцем проживання зловмисника, поліцейські провели санкціонований обшук. Відтак було вилучено комп’ютерну техніку, електронні носії інформації, банківські картки та мобільний телефон, які підтверджують причетність чоловіка до цієї протиправної діяльності.

Після отримання їх результатів вирішуватиметься питання щодо оголошення адміністратору сайту про підозру. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: