Поліція затримала першого підозрюваного у лондонському теракті

Поліція затримала першого підозрюваного у лондонському теракті

Правоохоронці відмовляються повідомляти додаткову інформацію про арештованого, крім того що йому 18 років

Поліція графства Кент заарештувала в суботу, 16 вересня, в портовій зоні Дувра 18-річного чоловіка, підозрюваного в причетності до теракту в метро Лондона. Про це йдеться в заяві британських правоохоронних органів.

Чоловік узятий під варту за звинуваченням в порушенні статті 41-й британського Акта про тероризм 2000 року. Він доставлений в поліцейську дільницю Дувра, після чого буде відправлений у відділення поліції на півдні Лондона, передає газета The Guardian.

«Хоча ми задоволені прогресом у розслідуванні, воно триває і рівень терористичної загрози залишається критичним», - прокоментував ситуацію старший національний координатор по боротьбі з тероризмом Ніл Басу. «В інтересах слідства на даному етапі ми не будемо повідомляти ніякої додаткової інформації про арештованого», - додав він.

У лондонському метро на станції «Парсонс-Грін» 15 вересня стався вибух. В результаті 29 осіб отримали опіки обличчя і тіла, все було госпіталізовано. Інцидент визнано терактом.

Раніше повідомлялося, що лондонська поліція ідентифікувала особу, підозрювану у причетності до теракту в метро на станції «Парсонс Грін».

Угруповання «Ісламська держава» взяло на себе відповідальність за вибух.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: