Політолог Золотарьов пояснив, чому нинішня влада не мала права перейменовувати його рідне місто Дніпропетровськ

Політолог Золотарьов пояснив, чому нинішня влада не мала права перейменовувати його рідне місто Дніпропетровськ

Політолог Андрій Золотарьов впевнений, що оцінювати історичні події та перейменовувати міста має право тільки місцева громада, а не політики.

«Що я думаю про перейменування міста Дніпропетровська на Дніпро? Вважаю, що люди у владі, які зараз займаються переглядом історичних подій або назв міст, не мають на це морального права. Це можуть собі дозволити тільки ті особи, які бачать майбутнє країни й будують це майбутнє», - сказав політолог Андрій Золотарьов кореспонденту видання «Главком».

Нагадаємо, Андрій Золотарьов народився у Дніпропетровську. Він вважає, що більшість представників «нової влади» в основному займаються мародерством і соціальним геноцидом.

«Думаю, що цим навмисним актом «декомунізації» вони намагаються створити видимість діяльності. А також за допомогою зміни вивісок відвернути увагу активної частини громадськості від того, яке підприємство «прилипло» до їхніх рук», - вважає він.

Політолог упевнений, що якщо ми ідентифікуємо себе з європейцями, то і діяти треба по-європейськи. «На мій погляд, місцева громада повинна вирішувати, коли і як перейменовувати міста. А ті люди, які сьогодні прийшли до Ради, а завтра з неї підуть, не мають на це морального права», - підкреслив Золотарьов.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада проголосувала за перейменування міста Дніпропетровськ на Дніпро. За відповідне рішення віддали свої голоси 247 народних депутатів. Бойкотували це рішення депутати з Опозиційного блоку і групи «Відродження».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: