Половина Запоріжжя залишилася без електрики

Половина Запоріжжя залишилася без електрики
Запоріжжя

Сьогодні під час грози була пошкоджена високовольтна лінія електропередач потужністю 150кВ

Половина міста Запоріжжя знеструмлена через пошкодження ПЛ 150кВ на території Дніпропетровської області.

Про це повідомляє ПАТ «Запоріжжяобленерго».

«Запоріжжяобленерго» працює над відновленням енергозабезпечення Правого берега м. Запоріжжя, що був знеструмлений сьогодні, 27 червня, внаслідок пошкодження ПЛ 150кВ на території Дніпропетровської області», - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в технічній дирекції енергокомпанії, сьогодні під час грози була пошкоджена високовольтна лінія електропередач потужністю 150кВ, що знаходиться у спільному користуванні «Запоріжжяобленерго» та «Дніпрообленерго».

Оскільки від цієї ПЛ здійснюється живлення підстанції «Армаліт» «Запоріжжяобленерго», та частина Запоріжжя, яку вона забезпечує електроенергією - а це більша частина Правого берега - Бородинський, Осипенківський мікрорайони, Верхня Хортиця, Великий Луг - була знеструмлена.

Наразі фахівці «Запоріжжяобленерго» працюють над тим, аби заживити ці райони за резервними схемами живлення. Частина споживачів вже з енергопостачанням. До кінця дня планується заживити всіх споживачів Правого берега, що постраждали внаслідок аварії, за резервними схемами.

Нагадаємо, у День Конституції на заході, півночі, у центрі (окрім Дніпра та районів) та на Одещині очікуються дощі та грози з ймовірністю сильних злив, граду та шквалів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: