Порошенко допускає екскалацію перед президентськими виборами в Росії

Порошенко допускає екскалацію перед президентськими виборами в Росії

Антиукраїнський курс користується підтримкою російських виборців – президент

Майбутні вибори президента Російської Федерації, заплановані на 2018 рік, є аргументом для підвищення боєготовності Збройних сил України. Про це під час оперативного збору керівного складу Збройних сил України заявив президент України Петро Порошенко.

«Безальтернативні президентські вибори в Росії, які відбудуться наступного року, вже зараз є додатковим аргументом для підвищеної бойової готовності Збройних сил України. Адже зрозуміло, що гра м'язами є головною виборчою технологією. Ворожий курс по відношенню до України і всього зовнішнього світу користується, на мій жаль, підтримкою з боку російських виборців. Як казали колись, «народ і партія єдині». Росія намагатиметься реалізувати свої імперські плани як у формі продовження гібридної війни, так і, не виключено, відкритої агресії з масштабним застосуванням військової сили на всіх напрямках», – зазначив він.

Раніше Порошенко заявив, що за організацією провокацій у Києві у Дні вшанування героїв Небесної сотні стоїть Росія. Глава держави також зауважив, що Російська Федерація потроїла зусилля для внутрішньої дестабілізації України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: