Порошенко і Столтенберг у Брюсселі провели спільну прес-конференцію

Порошенко і Столтенберг у Брюсселі провели спільну прес-конференцію
Петро Порошенко і Єнс Столтенберг

Український президент перебуває у Брюсселі з офіційним візитом

Президент Петро Порошенко та генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг у четвер 13 грудня провели спільну конференцію для ЗМІ. 

Зокрема, президент подякував НАТО за солідарність з Україною та заклики до РФ негайно звільнити наших моряків, яких Росія захопила у полон. 

Український президент перебуває у Брюсселі з офіційним візитом. Напередодні перед відльотом Порошенко повідомив про мету свого візиту.

«Відбуваю з робочим візитом до Брюсселя, де відбудуться надзвичайно важливі рішення для України. Буду боротися за те, щоб вони були наповнені реальним і конкретним змістом», - повідомив він.

Порошенко зазначив, що в України є переконливий аргумент для того, щоб санкції проти Росії були продовжені.

Раніше повідомлялося, що генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг зустрінеться з президентом України Петром Порошенком у штаб-квартирі НАТО в четвер, 13 грудня 2018 року.

Зазначимо, що Порошенко проведе ряд зустрічей з керівництвом ЄС і НАТО з метою забезпечення єдності ЄС у питанні реагування на акт агресії Росії проти України в Азовському морі і Керченській протоці, а також продовження економічних та секторальних санкцій ЄС у зв'язку з російською агресією на Донбасі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: