Порошенко обговорив з еміром Аль Тані вихід катарського газу на ринок України

Порошенко обговорив з еміром Аль Тані вихід катарського газу на ринок України
Президент України провів зустріч з Еміром Держави Катар

Порошенко запросив еміра Катару шейха Таміма бін Хамада Аль Тані відвідати Україну з візитом

Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з еміром Держави Катар шейхом Тамімом бін Хамадом Аль Тані обговорив перспективи виходу катарського зрідженого газу на український ринок.

Як повідомляє у вівторок прес-служба президента України, Порошенко висловив подяку еміру Катару за послідовну позицію його країни щодо підтримки суверенітету і територіальної цілісності України та поінформував його про ситуацію на Донбасі в зв'язку з агресією РФ проти України.

«Було також відзначено зростання показників двосторонньої торгівлі та висловлено обопільну зацікавленість у подальшому розширенні співпраці в торговельно-економічній, інвестиційній, сільськогосподарській та оборонній сферах, а також у сфері енергетики, транспорту, медицини, освіти і туризму», - зазначено в повідомленні.

Також під час переговорів йшлося про посилення співпраці в сільському господарстві, енергетиці та сфері транспортної інфраструктури, зокрема портової галузі.

«Співрозмовники обговорили перспективи виходу катарського зрідженого газу на український ринок Сторони домовилися про проведення міжурядової економічної комісії в 2018 році», - ззаначено в повідомленні.

Порошенко запросив еміра Катару шейха Таміма бін Хамада Аль Тані відвідати Україну з візитом.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: