Порошенко: Популісти ведуть гібридну війну в Україні

Порошенко: Популісти ведуть гібридну війну в Україні

Гібридна війна – це спроба дестабілізації ситуації в суспільств, зазначив Порошенко

Президент України Петро Порошенко наголошує, що збереження політичної стабільності є пріоритетом влади. Про це він заявив під час засідання Ради регіонального розвитку.

«Гібридна війна – це не лише війна на фронті і не лише російська пропаганда. Це спроба дестабілізації ситуації в суспільстві. І в контексті цього є кардинально неприпустимим, коли для цього використовуються або нібито загрози, пов’язані із запровадженням ринку землі, або земельне рейдерство, або тарифи, до яких причетні всі ті, хто на сьогоднішній день займає популістську позицію, або будь-які інші процеси», - сказав Порошенко.

Президент звернувся до присутніх: «На сьогоднішній день на наші з вами плечі лягає відповідальність збереження стабільності в країні, руйнація сценаріїв агресора та забезпечення сценарію сталого і ефективного розвитку держави».

Порошенко висловив впевненість, що його зусилля разом із зусиллями уряду, парламенту та керівників місцевої влади принесуть свої результати.

Нагадаємо, заступник голови фракції «Блок Петра Порошенка» Анатолій Матвієнко в інтерв’ю «Главкому», заявив, що дві проблеми – корупція і популізм – ведуть Україну на манівці. «Влада найбільшою мірою відповідальна за недостатню боротьбу з корупцією, а опозиція – за поширення популізму», - сказав він.

«Популізм в усьому світі не зраджує національних інтересів, а у нас працює на розвал держави», - зазначив Матвієнко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: