Порошенко пояснив Путіну, як швидко зупинити війну на Донбасі

Порошенко пояснив Путіну, як швидко зупинити війну на Донбасі

Питання відновлення українського контролю над кордоном є ключовим для виконання Мінських домовленостей

Президент України Петро Порошенко наголошує, що питання відновлення українського контролю над державним кордоном є ключовим для виконання Мінських домовленостей. Про це він заявив на заходах, присвячених Дню прикордонника України.
«Питання кордону є ключовим у контексті виконання Мінських домовленостей», - сказав Порошенко, якого цитує Інтерфакс-Україна.
«Вчора Путін прокоментував, що нібито ми повинні здійснювати так зване «політичне врегулювання», проводити вибори, а потім вже будемо займатися припиненням вогню і відновленням контролю (на російсько-українській ділянці кордону. – Ред.). Це їхнє розуміння сценарію проведення виборів під дулом путінських спецназівців. Він говорить, що «а як же їх зупинити, коли час від часу вони відкривають вогонь?». Дуже просто, тому що вогонь відкривають солдати російської регулярної армії та їхні найманці, які діють за командою стовідсотково російських командирів», - сказав глава держави.

Нагадаємо, учора Путін заявив, що питання війни на Донбасі залишиться відкритим доти, поки не відбудуться зміни в Конституцію України в частині децентралізації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: