Порошенко призначив послів у Туреччину та Ліван

Порошенко призначив послів у Туреччину та Ліван
Андрій Сибіга

Відповідні укази опубліковані на сайті президента України

Президент Петро Порошенко призначив послом України в Туреччині Андрія Сибігу.
Про це йдеться в указі глави держави, оприлюдненому у вівторок ввечері.
Іншим указом Порошенко призначив Ігоря Осташа послом України в Лівані.

Нагадаємо, посол України в Туреччині Сергій Корсунський залишив у серпні свою посаду, адже завершився термін його каденції.

Андрій Сибіга до нинішнього часу займав посаду директора департаменту консульської служби МЗС.

Довідка:

Андрій Сибіга. Народився у 1975 році в м. Зборів Тернопільської області. Закінчив Львівський державний університет ім. І.Франка, спеціаліст з міжнародних відносин, перекладач англійської мови, юрист. Кар’єрний дипломат, в МЗС України з 1997 року. За кордоном працював у Посольстві України в Республіці Польща. Спеціалізується на питаннях консульської служби та міжнародного права. Вільно володіє англійською та польською мовами.

245900

 Ігор Осташ

Ігор Осташ. Народився 4 серпня 1959 року в селі Дуліби Стрийського району Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України. Освіта Львівський державний університет імені Івана Франка (1977-­1982), філолог­славіст. Київський університет імені Тараса Шевченка (1994­-1998), «Правознавство». Кандидат філософських наук (з 1986). Знає англійську, французьку, чеську, словацьку, польську, сербську та хорватську мови. Пропрацював у Верховній Раді України 12 років — з 1994 до 2006 року. В парламенті України очолював комітет в закордонних справах з 1999 до 2002 року, був віце­президентом ОБСЄ з 1999 до 2005 року. 11 вересня 2006 року був призначений Послом України до Канади, де працював до 16 червня 2011 року.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: