Порошенко розказав, як керував Україною з Мальдів

Порошенко розказав, як керував Україною з Мальдів

Глава держави переконує, що кордон він перетинав «за своїм прізвищем, своїм паспортом, з відповідною реєстрацією у прикордонників»

Президент Петро Порошенко стверджує, що під час відпочинку на Мальдівах продовжував керувати країною. Про це глава держави сказав на прес-конференції, відповідаючи на запитання «Главкома».

«Відповідно до Конституції, президент не має права нікому передавати свої обов’язки, тому знаходжуся на звязку 24 години на добу вже майже чотири роки. На початку січня я цих обовязків нікому не передоручав», - зауважив він.

Глава держави додав, що кордон він перетинав «за своїм прізвищем, своїм паспортом, з відповідною реєстрацією у прикордонників».

«Сплачував я і літак, і готель зі свого банківського рахунку в українському банку і в пода ній декларації – а це має відбутися протягом найближчих 3,5 тижнів - ви у цьому можете переконатися», - сказав він.

Президент також переконує, що на його подорож «не було витрачено жодно копійки з українського бюджету, кошти всі задекларовані, сплачені всі податки».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: