Порошенко сподівається на підтримку з боку ЄНП на саміті «Східне партнерство»

Порошенко сподівається на підтримку з боку ЄНП на саміті «Східне партнерство»
Зустріч президента України Петра Порошенка з президентом Європейської народної партії Джозефом Долем

Президент подякував Європейській народній партії за допомогу Україні на шляху запровадження Євросоюзом безвізового режиму для українців

У рамках візиту до Брюсселя для участі у саміті «Східне партнерство» президент України Петро Порошенко провів зустріч з президентом Європейської народної партії Джозефом Долем. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Президент подякував Європейській народній партії за допомогу Україні на шляху запровадження Євросоюзом безвізового режиму для громадян України та завершення ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. 

Порошенко висловив сподівання на підтримку з боку Європейської народної партії українського бачення змістовного наповнення концепції «Східне партнерство+» та реалізації «Європейського плану для України», підтриманого Конгресом ЄНП у березні 2017 року на Мальті.

Президент Європейської народної партії відзначив  зусилля президента України щодо реалізації реформ щодо зміцнення демократичних інститутів  та зближення з Євросоюзом, а також запевнив у продовженні підтримки трансформацій з боку ЄНП.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: