Порошенко та Трамп по телефону домовилися про проведення двосторонньої зустрічі

Порошенко та Трамп по телефону домовилися про проведення двосторонньої зустрічі

Порошенко підкреслив важливість продовження рішучої підтримки України з боку Вашингтона

Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з обраним президентом Сполучених штатів Америки Дональдом Трампом. Про це повідомили в прес-службі українського гаранта.

Глава держави привітав Дональда Трампа з перемогою на президентських виборах і запевнив у готовності до активної співпраці з новою Адміністрацією в інтересах зміцнення стратегічного партнерства.

Петро Порошенко підкреслив важливість продовження рішучої підтримки України з боку Вашингтона у протидії російської агресії і в проведенні необхідних реформ.

Крім того, співрозмовники домовилися про продовження контактів, у тому числі про проведення двосторонньої зустрічі.

Глава української держави запросив новообраного президента Сполучених штатів Дональда Трампа здійснити візит в Україну у зручний час.

Як відомо, Дональд Трамп переміг 8 листопада на виборах президента США. До присяги як нового главу держави його буде приведено 20 січня.

Як повідомлялося, штаб обраного президента США Дональда Трампа хоче передати його дітям секретну інформацію державної ваги.

Крім того, в американському штаті Флорида в окрузі Хілсборо невідомі підпалили будинок і обписали сусідню будівлю лайкою на адресу обраного президента США Дональда Трампа.

Читайте також статтю «Главкома» «Дональд Трамп – «кошмар», якого боялася не лише Україна, а й уся Європа»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: