Порошенко: Україна назавжди відійшла від Радянської і Російської імперій

Порошенко: Україна назавжди відійшла від Радянської і Російської імперій
Петро Порошенко

Глава держави привітав українців з Днем Європи

Україна кардинально змінилася і назавжди відійшла від Радянської і Російської імперій. Про це сьогодні під час урочистих заходів з нагоди Дня Європи заявив президент України Петро Порошенко.

«На сьогоднішній день ми вже можемо твердо стверджувати, що Україна кардинально змінилася і назавжди відійшла від Радянської і Російської імперій. Саме тому європейський цивілізаційний вибір - це щирий і свідомий вибір всього європейського народу», - заявив Порошенко.

Президент зазначив, що рух у Європу підтримується абсолютною більшістю українського народу, що надає додаткові сили для проведення реформ.

Порошенко також відзначив, що за останні роки Україні вдалося досягти безвізового режиму з Європейським Союзом та економічної асоціації з ним.

«Солідарним і єдиним фронтом стоїмо на варті світового правопорядку та протидії російській агресії проти вільних демократичних європейських народів. Зі святом Європи тебе, величний український європейський народе!», - привітав Порошенко українців.

Нагадаємо, сьогодні в Україні святкують День Європи. У Києві урочистості проходять на Софійській площі, де облаштовано «Європейське містечко», що складається з павільйонів, що представляють Україну та держави ЄС.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: