Порошенко вимагає профінансувати будівництво двох музеїв

Порошенко вимагає профінансувати будівництво двох музеїв

В державному бюджеті 2017 року має бути передбачено фінансування будівництва Музею воїнам АТО та Музею Героям Небесної Сотні

Президент України Петро Порошенко наголосив, що в державному бюджеті 2017 року має бути передбачено фінансування будівництва Музею воїнам АТО та Музею Героям Небесної Сотні. Про це він сказав на засіданні Ради національної безпеки та оборони.
Порошенко підкреслив, що вже більше двох років на сході України ведуться бойові дії і не можна забувати свого морального обов’язку перед тими, хто зробив важливий внесок у справу захисту Батьківщини.
«Наголошую на тому, щоб в державному бюджеті була стаття, яка б передбачала будівництво пам’ятника та Музею воїнам АТО, які віддали своє життя за свободу та незалежність нашої держави. Так само як і передбачені видатки на будівництво музею Героїв Небесної Сотні спільно із міським бюджетом міста Києва», - сказав Порошенко.
Президент зазначив, що до Дня захисника України необхідно прозвітувати про Музей воїнам-АТО, а до річниці Революції Гідності - щодо музею Героїв Небесної Сотні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: