Порошенко вніс до Ради терміновий законопроект на захист вкладників

Порошенко вніс до Ради терміновий законопроект на захист вкладників
Акція біля Нацбанку

Проект закону потребує невідкладного розгляду у вівторок, наголосив представник президента в Раді

Президент України Петро Порошенко вніс на розгляд Верховної Ради проект змін до низки законів щодо відшкодування фізичним особам через систему гарантування вкладів фізичних осіб шкоди, завданої зловживанням у сфері банківських та інших фінансових послуг (реєстраційний номер 5390). Про це повідомляє прес-служба БПП.

«Законопроект №5390 спрямований на захист фізичних осіб, яких було ошукано через сумнівні схеми власників деяких банків. На сьогодні ошукано близько 14 тисяч осіб. Середній розмір вкладів – від 5 до 10 тисяч гривень. Законопроект про захист ошуканих вкладників – це результат особистої зустрічі президента України з цими вкладниками. Головні завдання законопроекту – не допустити обману громадян нечесними власниками банків, а також вирішує питання щодо відшкодування втрачених коштів», – заявив представник президента в Раді Артур Герасимов.

Він наголосив на необхідності невідкладного розгляду проект закону №5390 та ухвалення його у вівторок, 15 листопада.

«Проект закону №5390 потребує невідкладного розгляду у вівторок, тому я прошу голову Верховної Ради включити його до порядку денного та невідкладно розглянути в профільному комітеті», – заявив народний депутат.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: