Порошенко закликав Луценка терміново призначити прокурора Одещини

Порошенко закликав Луценка терміново призначити прокурора Одещини

Колишній прокурор Одеської області Микола Стоянов був звільнений 15 квітня

Президент України Петро Порошенко закликав Генерального прокурора України Юрія Луценка невідкладно призначити нового прокурора Одеської області. Про це Глава держави сказав під робочої зустрічі з головою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі, передає прес-служба Адміністрації президента.

«Президент повідомив, що закликав Генерального прокурора невідкладно призначити нового прокурора області та зазначив, що в Одесі буде створений спеціальний підрозділ Антикорпуційного бюро», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 15 квітня на той час виконуючий обов'язки Генерального прокурора Юрій Севрук ухвалив рішення про звільнення прокурора Одеської області Миколи Стоянова.

Раніше повідомлялося, що 14 квітня прокурор Одеської області Микола Стоянов, проти призначення якого 15 днів поспіль одеські активісти мітингували біля будівлі облпрокуратури, пішов на лікарняний.

Нагадаємо, вимогою активістів так званого «прокурорського Майдану» було звільнення Миколи Стоянова з посади прокурора Одеської області та проведення відкритих громадських слухань щодо обрання кандидата на цю посаду.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: