Посол Великої Британії відвідала Донбас, де зустрілася з військовими

Посол Великої Британії відвідала Донбас, де зустрілася з військовими

Військові виловили вдячність за підтримку, яку надає Великобританія Україні

Надзвичайний і повноважний посол Об’єднаного королівства Великобританії і Північної Ірландії в Україні Джудіт Гоф відвідала з робочим візитом Слов’янськ та Краматорськ. Про це інформує прес-центр Штабу АТО.

Під час візиту дипломат зустрілася з військовослужбовцями однієї із частин десантно-штурмових військ Збройних сил України, які героїчно захищали та утримували позиції біля цих міст на початку вторгнення російсько-окупаційних військ на територію України.

Захисники України поінформували Гоф про події, учасниками яких вони були під час визволення міст України від загарбників у 2014, зокрема Слов’янська.

Українською стороною було виловлено вдячність за підтримку, яку надає Великобританія розвиткові системи підготовки військовослужбовців Збройних сил України через навчання та тренінги, особливо з тактичної медицини, що значно підвищило спроможності підрозділів, які виконують завдання в районі проведення АТО.

У свою чергу посол Великобританії зазначила, що кожний робочий візит на Схід України дає можливість краще побачити та усвідомити процеси та ситуацію на Донбасі.

Також дипломат віддала шану полеглим за Україну воїнам біля пам’ятного меморіалу, зведеного неподалік Слов’янська.

Раніше посол Великої Британії Джудіт Гоф закликала терористів на Донбасі припинити стріляти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: