Постійне представництво президента в Криму збільшить штат

Постійне представництво президента в Криму збільшить штат
Постійний представник президента в Криму Борис Бабін
Фото: Facebook Бориса Бабіна

У Порошенка збирається значно поліпшити якість надання послуг мешканцям окупованого Криму

Постійне представництво президента в Криму планує розширити штат з 13 до 28 срівробітників. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив новопризначений постпред президента в Криму Борис Бабін.

За його словами, розширення представництву потрібно для того, аби ефективно надавати допомогу сотням, інколи і тисячам українців, які щодня приїжджають на материк з окупованого Криму.

«Нині у нас у представництві 13 осіб. Навіть за бажання технічно важко справлятися. Але штаб представництва насправді є більшим, не 13, а 28 штатних позицій. І якщо вони будуть зайняті, ми зробимо все щоб щоденно усім приділити увагу і надати допомогу», - зазначив Бабін.

Постпред президента підкреслив, що фінансування інституції, офіс якої розташований у Криму відбувається без проблем. А заробітна плата, яку отримуватимуть нові працівники відповідає ринковим умовам регіону, в якому розташовується постійне представництво президент у Криму, тобто у Херсонській області, підкреслив чиновник. «Наш працівник зароблятиме за ставкою держслужбовця. Звичайно, це буде більше мінімальної зарплати. Думаю, не менше 5 тисяч гривень. Але верхню межу окреслити зараз не можу, вона залежить від стажу, управлінських якостей, посади тощо. Я розумію, що це небагато, але наголошую, що постійне представництво знаходиться не в Києві, а у Херсоні. Там ця зарплата є конкурентною», - сказав Бабін.

Нагадаємо, 17 серпня президент Петро Порошенко призначив Бориса Бабіна постійним представником глави держави в Автономній Республіці Крим. Іншим рішенням президент звільнив з цієї посади Наталію Попович, яка очолювала постійне представництво з 2014 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: