Правоохоронці не виявили у готелі «Національ» документів, вказаних в санкції суду, - адвокат Кернеса

Правоохоронці не виявили у готелі «Національ» документів, вказаних в санкції суду, - адвокат Кернеса
Фото kharkov.comments.ua

В «Націоналі» не було виявлено жодного документа, який вказаний у даному рішенні, а також жодного предмета, на які дані санкції

В готелі «Національ», де проживає мер Харкова Геннадій Кернес, в ході обшуку не були виявлені документи, вказані в санкції суду. Про це повідомила адвокат Кернеса Юлія Плетева, інформує телеканал «112 Україна».

«Мені відомо, що у ряду осіб вже проведені обшуки за місцем проживання. Геннадій Кернес в «Національ», а також ті особи, які працювали і працюють в мерії. Документи є, санкція Печерського районного суду від слідчого судді Бабенка, в якому дано санкцію на виїмку документації ряду фірм. В «Націоналі» не було виявлено жодного документа, який вказаний у даному рішенні, а також жодного предмета, на які дані санкції», - заявила адвокат.

Раніше стало відомо, що в Харкові силовики проводять обшуки в приміщеннях, що належать високопосадовцям. Зокрема, генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що обшуки проводяться в приміщеннях, що належать меру Геннадію Кернесу і матері нардепа Михайла Добкіна.

Про подробиці земельних махінацій Кернеса і Добкіна розповів народний депутат Антон Геращенко

Обшуки проводилися і в міськраді Харкова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: